Tänään olotila on ollut vuoristorataa. Suurimmaksi osaksi heikottaa ja nälkä kaihertaa. Tekisi mieli lopettaa dieetti, mutta sitä en kuitenkaan tee. Kova itsensä psyykkaus käynnissä ja se onneksi auttaa.
Aamupalaksi nautin jälleen puuron sekoitettuna 1,5 dl vettä ja mikroon. Lounaaksi vielä ennen töihin lähtöä nautin kana-sienikeiton, joka on yllättävän hyvää. Illemmalla olo helpottaa kun töissä ajatukset ovat muualla. Yritän joka välissä siemailla pienen muovimukillisen vettä ja kahvitauolla juon Vischyä ½ litraa sekä forrest fruits –teetä. Päivällisellä töissä 17 aikaan kuolaan työkaverin lasagnea kanttiinissa ja itse syön kuuliaisesti 2,5 dl:aan sekoitetun saksanpähkinä-toffeen makuisen pussillisen. Yllättävän hyvää muuten myös.
Fiilikset kolmantena päivänä: Tänään on ollut vaikea päivä. Töissä ajatukset menevät onneksi pitkälti muualle kuin ruokaan ja seuraavan sopan ajattelemiseen, mutta vaikeaa on. Kun käyn kaupassa töistä tullessa (pääsin vähän aikaisemmin, että ehtii kauppaan ja Suomen pelin katsomaan) mieli teki vaikka mitä. Ostin Pepsi Maxin, että saisin herkutella lasillisella sitä jäiden kanssa. Pepsi Maxista tulikin yllättävä pelastaja. Se täytti vatsaa ja maistui taivaalliselta. Huomenna pitäisi ohjeen mukaan jo helpottaa… saapa nähdä.