Aamu alkoi ihan normaalilla olotilalla. Söin viimeisen puuropussini eilen aamulla, mutta huomasin sattumalta, että ainakin mansikassa ja vaniljassa on ”puuromahdollisuus” eli ne voi mikrossa kuumentaa samalla tavalla kuin omena-kaneli puuron. Söin siis mansikka ”puuron” aamusta, mutta ei vetänyt lähellekään vertoja sille ”oikealle puurolle”. Täytti kuitenkin hyvin.
Töissä olen jaksanut hyvin. Ei ole erityisemmin heikottanut tai väsyttänyt, joskaan olotila ei ole myöskään ”todella energinen” ja jaksava niin kuin oppaassa sanotaan. Olotila on oikeastaan normaali. Kun on useamman tunnin pelkällä vedellä tai kahvilla/ teellä niin kyllä ketoosista huolimatta tulee nälkä. Siitä olen kiitollinen että väsymys ja saamattomuus on poissa.
Ruokatunnilla söin ylhäisessä yksinäisyydessä ½ litran Vischyn ja veteen sekoitetun kylmän sieni-kanakeiton. Ei se kylmänä erityisen herkkua ole, mutta yksi parhaista, jos ei parhain suolainen keittomaku kylläkin.
Kotona 15.30 aikaan sekoitin kuumaan kahviin cappuccino-jauheen ja sain kuuman kahvijuoman. Ei nyt mitään lempimaku sekään, mutta ihan ok ja täyttävä.
Fiilikset viidentenä päivänä: Yllättävän hyvät fiilikset. Olin vähän skeptinen eilen vetämättömyyteni kanssa, mutta tänään on onneksi eri ääni kellossa. Ei nyt mikään ”elämäni kunto” kuten jo aiemmin vihjasin, mutta hyvä perusfiilis. Huomenna olisi ensimmäinen punnitus valmentajan luona ja lisäkeittopussien ostamista. Sitä odotellessa siis. Yllättävää on se miten paljon haluan kotona kokata muulle perheelle. Normaalisti en ole keittiöihminen ja joskus kokkaaminen on jopa vastenmielistä. Nyt tykkään laittaa aivan ihania ruokia muille ja sitten ihan fiiliksissä haistelen niitä. Muu perhe tietysti tykkää ja malttamattomana odottelen sitä että itsekin pääsen syömään taas ”oikeaa ruokaa”. Mietin tuossa miehen kanssa, että laittaisiko painorajan vai päivärajan tälle dieetille, koska siirryn toiselle tasolle. Tulin tällä hetkellä siihen tulokseen, että 60 kg VOISI olla raja, jonka jälkeen valita ruokavalioon pikkuhiljaa oikeita ruoka-aineitakin, mutta saa nyt nähdä muuttuuko mieli jos 60 kg menee rikki pian.