Vapaapäivän aamu alkoi mukavasti. Nälkä ei vaivannut yhtään ja aamupalan (tällä kertaa suklaan makuinen pirtelö jäillä) nautin vasta 7:30 jälkeen. Ennen aamupalaa kävin vaa’alla, joka näytti riemastuttavat 63,1 kg eli 6 päivässä kotivaa’alla paino on pudonnut tasan 2 kg.
Koska nälkä ei vaivannut, aamupalasta tuli hyvin täyteen. Aamuun kuuluu toki myös kahvi mustana sekä vettä ja tänään sitruunanmakuista Vischyäkin. Olo on hyvä ja kotiaskareita on leppoista toimitella. Yllättäen nälkä iskee jo ennen 10:30 ja saan pinnistellä nälän tunteen kanssa, vaikka ketoosissa ei nälkää ilmeisesti pitäisi edes tuntea. Lounaaksi nautin kasviskeiton, joka kylmänä oli pahaa, mutta lämmitettynä yllättäen erinomaisen hyvää.
Kuuma iltapäivä terassintekohommissa appiukon kanssa verotti voimia aika lailla ja olo oli paikoin hyvinkin voimaton. Olin kuitenkin päättänyt, että en syö ennen punnitusta ja valmentajan tapaamista kello 16, joten yritin vain juoda.
Valmentajan tapaaminen sujuikin hyvin. Paino virallisella vaa’alla oli 64,1 kg eli painoa oli pudonnut kuudessa päivässä -2,1 kg. Jippii! BMI nyt 25,7, rasvaprosentti 38,6%, lihasmassa ennallaan 26,1%, samoin kuin sisäinen rasvakin, joka oli 6. Uusi aika varattiin 2 viikon päähän ja ostin kahden viikon keitot varastoon. Lisäksi ostin shakerin (sekoittaja), jolla on töissäkin helppo sheikata soppa-ainekset veteen. Olen nimittäin huomannut, että jauhojen saaminen pulloon on ”hieman” hankalaa. Olihan se kallis reissu, kun 125€ paloi sillä istumalla, mutta onpahan ainekset seuraavat kaksi viikkoa eikä tarvitse sitä sen ihmeemmin miettiä.
Kävin vielä samalla reissulla hakemassa vihdoinkin sen mittanauhan. Kotona sheikkasin uudella shakerilla uuden maun, jota en olekaan vielä kokeillut eli minttusuklaan. Ai että maistui hyvältä. Harmittaa, kun en ottanut sitä makua kun muutaman kappaleen.
Fiilikset kuudentena päivänä: Olo on vaihdellut. Se alkoi hyvin, fyysinen työ kuumassa uuvutti päivällä ja sai aikaan komean nälän. Nälkä ja vointi kuitenkin helpotti päivälliseksi nautitun minttu-suklaan myötä, vaikkakin nyt pari tuntia myöhemmin on sellainen olo, että voisi taas syödä jotain.